Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Καμία Βιομηχανία δίπλα από το Σπίτι μας

Δελτίο Τύπου

Του Συνδυασμού Κερατσίνι- Δραπετσώνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

Για τη Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Κερατσίνι 18/05/2020

 

 

Στη σημερινή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, το σύνολο των Δημοτικών Παρατάξεων της πόλης, έθεσαν ομόφωνα το ζήτημα της απομάκρυνσης των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων που βρίσκονται δίπλα από τον οικιστικό ιστό της πόλης.

Το σύνολο των Δημοτικών Παρατάξεων ανέδειξε το ζήτημα που έχει προκύψει  τις τελευταίες ημέρες στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, ζητώντας από τη συντεταγμένη Πολιτεία να πάρει μέτρα που να προστατεύουν τη ζωή και την υγεία των πολιτών.

Προφανώς το γεγονός ότι στη συνάντηση με το Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας τους Επικεφαλής  των Δημοτικών Παρατάξεων, και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κυρία Αντωνάκου, δεν παρέστη ο Αρμόδιος Υπουργός, σημαίνει ότι δεν πήραμε σαφή απάντηση στο αίτημα μας, για απομάκρυνση των Βιομηχανιών, το οποίο είναι  απαιτεί αντίστοιχη πολιτική βούληση.

Εμείς, και από τη δική μας πλευρά, καλούμε τα κόμματα που συνέβαλλαν με αλλεπάλληλες νομοθετικές παρεμβάσεις από το 2015 μέχρι και σήμερα στην υποβάθμιση της πόλης μας, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, και το ΣΥΡΙΖΑ, να αναλάβουν την νομοθετική πρωτοβουλία που θα λυτρώνει την πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ