Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ " ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ


Στη σημερινή , από 15/05/2020, ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει μεταξύ άλλων επί λέξη :

«παράταξη Καμά (ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ) και ο επικεφαλής της, μέλος της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ, μιλάει σήμερα για αγώνες ενάντια στα καζάνια της Oil One, εμπαίζοντας τον λαό και προκαλώντας την νοημοσύνη του. Σίγουρα ο ίδιος δεν ξεχνά, ότι με την τροπολογία Μανιάτη  (υπουργός ΠΑΣΟΚ) άλλαξαν οι χρήσεις γης στο χώρο των Λιπασμάτων και άνοιξε ο δρόμος για την εγκατάσταση των καζανιών στην Δραπετσώνα. Δεν ξεχνά ότι η Περιφερειακή διοίκηση Σγουρού (ΠΑΣΟΚ) ενέκρινε την ΜΠΕ για την εγκατάστασή της στον χώρο. Ο ίδιος δεν τα ξεχνά, κάνει ότι μπορεί όμως για να τα ξεχάσουν οι εργαζόμενοι και ο  λαός της Δραπετσώνας, της Χαραυγής και των άλλων γειτονιών της πόλης. Πρέπει να το χρεωθεί.»

Στην παραπάνω υβριστική ανακοίνωση η απάντησή μας είναι η ακόλουθη :

1.     Η παράταξή μας, ονομάζεται  : Κερατσίνι- Δραπετσώνα  « ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», και δεν είναι παράταξη Καμά. Εμείς δεν έχουμε ιδιοκτήτες και δεν είμαστε ΙΧ εκλογικό σχήμα.

2.     Η παράταξή μας, προφανώς στηρίχθηκε από το Κίνημα Αλλαγής, στις Εκλογές, αλλά δεν είναι ιδιοκτησία κανενός κόμματος. Συμμετέχουν άνθρωποι από όλα τα κόμματα του  Συνταγματικού Τόξου.  Ας μην κρίνετε τους άλλους από τον εαυτό σας.

3.     Όλα όσα λέτε, τα έχουμε επισημάνει και τα έχουμε καταγγείλει κατ΄ επανάληψη. Δεν απολογούμαστε για τις κυβερνητικές επιλογές κανενός που έβλαψε την πόλη μας.

4.     Το ότι είναι ο Επικεφαλής μας μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, δεν ισοδυναμεί  ότι έχει συνεργήσει  σε κάποια από αυτές τις αποφάσεις, με οποιονδήποτε τρόπο.

5.     Το κείμενο της ανακοίνωσης αναδύει φασιστική νοοτροπία. Κατηγορούμαστε γιατί ο Επικεφαλής μας ανήκει σε ένα κόμμα, και όχι για τις θέσεις της παράταξης μας. Χωρίζετε τους ανθρώπους σε « εθνικόφρονες» και « μιάσματα», όπως έπρατταν άλλοι σε βάρος των αγωνιστών της Αριστεράς. Ντροπή σας!!!!

Υπάρχουν όμως και κάποια ερωτήματα για τους  « αγωνιστές» της Λαϊκής Συσπείρωσης

 

1.   Γιατί εσείς, λαλίστατοι κατά τα άλλα, δεν μας είπατε μία λέξη, αλλά μία λέξη για το Σταθμό Μεταφόρτωσης στο Σχιστό του Δήμου Πειραιά;

2.   Είναι σταθερή η θέση σας για μη χωροθέτηση Μονάδας Επεξεργασίας στο Σχιστό ή έχει αλλάξει;

3.   Έχει μήπως αλλάξει η θέση σας και σε κανένα άλλο μεγάλο ζήτημα της πόλης;

Η παράταξη Κερατσίνι- Δραπετσώνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, δεν δέχεται ούτε μαθήματα ήθους, ούτε αγωνιστικότητας, ούτε προσφοράς, από κανέναν, πολύ περισσότερο από τους κατ΄ επάγγελμα « αγωνιστές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ