Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Μια σημαντική Νίκη, στην πορεία για τη Δημοκρατική Λειτουργία του Δήμου μας

  • Σήμερα κληθήκαμε οι Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας,  αποστείλουμε τα  link   των ιστοσελίδων μας, ώστε να αναρτηθούν στην σελίδα του Δήμου μας, προκειμένου να προβάλλονται οι θέσεις και οι απόψεις μας.

  • Η κίνηση αυτή είναι το πρώτο μεγάλο βήμα, για να περάσει ο Δήμος μας, σε μία εποχή, Δημοσιότητας των συνεδριάσεων. Είναι το πρώτο βήμα ώστε οι αποφάσεις μας, οι θέσεις , οι τοποθετήσεις, η κριτική όλων των Δημοτικών Συμβούλων και των παρατάξεων να είναι κτήμα του πολίτη.

    • Σηκώσαμε τη σημαία του Εκδημοκρατισμού της Εσωτερικής Λειτουργίας του Δήμου και πετύχαμε. Το Δεύτερο αποφασιστικό βήμα θα είναι η  απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο πολίτης έτσι θα γνωρίζει σε ζωντανό χρόνο, τη θέση, την άποψη, τη στάση του καθενός από εμάς.

  • Και στα δύο αυτά βήματα ο Συνδυασμός μας, διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Ανοιχτός Δήμος έρχεται. Μαζί του έρχεται ο πολίτης το προσκήνιο.

Μια Νέα Εποχή Αρχίζει, για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ