Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Αποχαιρετούμε τον Έντιμο Δήμαρχο Γιώργο Χάσκα

Δήλωση του Επικεφαλής του Συνδυασμού Κερατσίνι-Δραπετσώνα Αλλάζουμε. Παντελής Καμά, Δημοτικού Συμβούλου  Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.

για την απώλεια του Γιώργου Χάσκα

 

 

Το Κερατσίνι σήμερα  έχασε , έναν άνθρωπο που έγραψε λαμπρές σελίδες στην Αυτοδιοικητική Ιστορία της πόλης μας, τον Γιώργο Χάσκα.

Ο Γιώργος Χάσκας, από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ, πρωτοστάτησε στους Λαϊκούς Αγώνες της πόλης μας, και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο, επί δεκαετίες. Διακρίθηκε από το ήθος και εντιμότητά του, στοιχεία του χαρακτήρα του, που αναγνωριζόταν ακόμα και από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Η τετραετία του, ως Δημάρχου Κερατσινίου, υπήρξε μία τετραετία εμβληματικών έργων που έδωσαν πνοή στο Κερατσίνι. Το πάρκο Ανδρέας Παπανδρέου, στο Σελεπίτσαρη αναβάθμιση σε διαδρομή περιπάτου, της παλιάς γραμμής του Τραμ στο Κερατσίνι, το Κολυμβητήριο , είναι μερικά από τα έργα που έχουν την υπογραφή του, και τον καθιστούν Αθάνατο για τους Κερατσινιώτες και τις Κερατσινιώτισσες. Η πόλη μας έχει τη σφραγίδα του.

Αποχαιρετούμε, με συγκίνηση, τον άνθρωπο, τον αγωνιστή, τον δημοκράτη, τον έντιμο Δήμαρχο, και συλλυπούμαστε την οικογένειά του, στην οποία όμως κληροδοτεί ένα όνομα έντιμο, καθαρό και ταυτισμένο με τις καλύτερες στιγμές για το Κερατσίνι

                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ