Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ στο Δήμο Περάματος.
Θεωρούμε ιδιαίτερα θετικά τα αποτελέσματα της χθεσινής σύσκεψης στο Δήμο Περάματος, των παραλίμνιων Δήμων του Πειραιά, και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των έργων που σχεδιάζει η  COSCO. Θεωρούμε σημαντικό το γεγονός ότι διαμορφώνεται ένα ενιαίο μέτωπο των Δήμων της περιοχής μας, απέναντι στις δυσμενείς επιπτώσεις που θα υπάρξουν αν εφαρμοστεί το master plan  της  COSCO, ως έχει.
 Θέλουμε να συγχαρούμε το Δήμαρχο Περάματος, για την συγκρότηση επιτροπής εμπειρογνωμόνων και την συμβολή του στην διαμόρφωση των θέσεων που θα εκφράσουν οι Δήμοι μας, αλλά και για την σύγκληση της συνάντησης που έγινε στις 21/01/2020.
Ο Συνδυασμός μας, ανέδειξε το ζήτημα που προκύπτει από την επέκταση της  COSCO,  στη συζήτηση του προϋπολογισμού του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Βγάλαμε ανακοίνωση για το ζήτημα της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων πριν δύο εβδομάδες, όταν στην πόλη μας κανένας δημοτικός συνδυασμός και κυρίως η Δημοτική Αρχή, δεν συζητούσε για το ζήτημα της διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Θέσαμε το ζήτημα εκ νέου στις 20/01/2020, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  και πετύχαμε στη σύγκληση έστω των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, η οποία αναμένουμε να οριστεί.
Η Διοίκηση του Δήμου μας, είναι εμφανές ότι είχε επιλέξει το δρόμο της σιωπής και  της τοποθέτησης του ζητήματος χαμηλά στη Δημόσια Ατζέντα.  Είμαστε περήφανοι, γιατί συμβάλλαμε,  έστω και συρόμενος ο κύριος Βρεττάκος,  να αντισταθεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ