Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Δήλωση του Επικεφαλής του Συνδυασμού Κερατσίνι- Δραπετσώνα#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, σχετικά με τη συγκρότηση των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Δεν μπορούμε, παρά να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας, από την απόφαση του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, να συζητηθεί  εκ νέου, στο Δημοτικό Συμβούλιο,  το θέμα της συγκρότησης των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
Θεωρούμε ότι η παραπάνω απόφαση δημιουργεί τους όρους να διατηρηθεί ένα κλίμα σύνθεσης και συναίνεσης,  το οποίο είχε δημιουργηθεί και το οποίο είναι απαραίτητο για την πόλη και αποτελεί επικράτηση της κοινής λογικής. Ο Συνδυασμός μας, επιθυμεί τη δημιουργική του συμμετοχή στα ζητήματα του Δήμου μας, και είναι γνωστό ότι η λογική μας, είναι η λογική της συνεννόησης για το καλό της πόλης και των Δημοτών.
Η δυναμική μας στάση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, υποδηλώνει τη βούλησή μας, να υπηρετήσουμε τη συναίνεση, αλλά και μαχητικά να διεκδικήσουμε τον πλουραλισμό στις δομές του Δήμου,  όταν η Δημοτική Αρχή επιδεικνύει αλαζονεία. Στηρίζουμε την πόλη μας Ελέγχουμε την Εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ