Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Η ιστορία μίας Συνεδρίασης- Μία αδικαιολόγητη διαφοροποίηση

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν προέκυψε ως κεραυνός εν αιθρία. Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες μας, ο Συνδυασμός Κερατσίνι- Δραπετσώνα#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, απεύθυνε επιστολή στους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων ζητώντας μία ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τις μεγάλες εστίες υποβάθμισης της πόλης μας. Ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, κος Χρήστος Βρεττάκος, συγκάλεσε, σύσκεψη των επικεφαλής των Παρατάξεων, στην οποία δεν προσήλθε ο κος Καμπούρης, αιτιολογώντας ότι δεν θεωρεί ότι πρέπει να συμμετάσχει σε τέτοιες συγκεντρώσεις. Κατά τη σύσκεψη με την επιφύλαξη της Λαικής Συσπείρωσης, συμφωνήθηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ και ΟΜΟΦΩΝΑ, τι θα προτείνει στη συνεδρίαση, που έλαβε χώρα εχθές ο κος Βρεττάκος, ως ελάχιστο κοινό παρονομαστή μεταξύ των παρατάξεων, και περαιτέρω η ημερομηνία της συνεδρίασης.
Δυστυχώς ο κύριος Διαλυνάκης, θεώρησε ότι πρέπει να διαφοροποιηθεί, καταθέτοντας δικό του σχέδιο ψηφίσματος, από τα συμπεφωνημένα.
Εύλογα καταλαβαίνει κανείς ότι με την ενέργειά του, υπονομεύτηκε η δυνατότητα ευρείας σύγκλησης, και σύνθεσης έστω στα ελάχιστα.
Δυστυχώς, ο κύριος Διαλυνάκης, και η " Ελεύθερη" Κίνηση Δημοτών, στις εκλογές εμφανίστηκαν υπό τη λεοντή του Ανεξάρτητου, ενώ είναι βαθειά εξαρτημένοι, από την κυβερνητική πολιτική.Δίνοντας αναφορά στο κόμμα, δεν υπερασπίζεσαι την πόλη σου.
Εμείς στις εκλογές δεν κρύψαμε την κομματική μας στήριξη. Τηρήσαμε όμως τη Δέσμευσή μας, ότι λογοδοτούμε μόνο στο Λαό της Πόλης και τη συνείδησή μας, και όχι σε κομματικά ιερατεία. Αυτή είναι η διαφορά.
Στο Δελτίο Τύπου που αναρτήσαμε, τονίζουμε, βέβαια και τις ευθύνες του κυρίου Βρεττάκου, για όσα συμβαίνουν στην πόλη. Για το σύνδρομο του Τιτανικού που με ευθύνη του δημιουργήθηκε στην πόλη. Αυτή τη στιγμή όμως η πόλη απειλείται. Εδώ υπάρχει υπέρβαση των διαφορών, για να υπερασπιστούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ την πόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ