Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Κυρίου Βρεττάκου, κοστίζει και στην ΠΑΙΔΕΙΑ


 Η στρατηγική της Διοίκησης του κυρίου Βρεττάκου, στη συντήρηση των Σχολικών Κτηρίων είναι προφανής. Αφήνει να απαξιωθούν τα Σχολικά Κτήρια και προβαίνει σε επιδερμικές παρεμβάσεις στο παρά πέντε.

Έτσι μετά από 5 χρόνια θα έχουμε μία εργολαβία για Συντήρηση Σχολικών Κτηρίων. Μία εργολαβία η οποία θα εκτελεστεί και θα " παίξει" προεκλογικά.

Το ενδιαφέρον είναι, στη συγκεκριμένη Εργολαβία, ότι  η Διαγωνιστική Διαδικασία, οδήγησε σε 50% έκπτωση επί του προϋπολογισμού. Εξοικονομήθηκαν 250 000 Ευρώ!!!! Επιβεβαιώνεται έτσι η επιχειρηματολογία μας, ότι οι απευθείας αναθέσεις κοστίζουν. Κοστίζουν στον Δημότη. Κοστίζουν πόρους που θα μπορούσαν να διατεθούν για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών του Δήμου μας, πόρους που θα μπορούσαν να χρηματοδοτούν συστηματικά τη συντήρηση των Σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

Εμείς απέναντι στο " βλέποντας και κάνοντας" του κυρίου Βρεττάκου, θα παρουσιάσουμε στρατηγικό σχέδιο, για τη συντήρηση των Σχολικών Κτηρίων.  Στρατηγικό Σχέδιο που θα προβλέπει με απόλυτη σαφήνεια, από που θα χρηματοδοτήσουμε την πολιτική μας. Με αξιοποίηση και του τελευταίου Ευρώ, θα ανοίξουμε για την Παιδεία στο Δήμο μας νέους δρόμους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ