Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Δήλωση ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΜΑ για την Ενημέρωση αναφορικά με την επένδυση της Εκκλησίας


 Η  ενημέρωση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, από Εκπροσώπους της Εκκλησίας της Ελλάδος, και της Εταιρείας ΣΧΙΣΤΟ Α.Ε., για την σχεδιαζόμενη επένδυση στο Σχιστό, είναι αναμφίβολα ένα θετικό γεγονός.

Προφανώς και ο σχεδιασμός που τέθηκε υπόψη μας, ούτε πλήρης είναι ακόμα, ούτε λεπτομερής. Η παρουσίαση ενός πλαισίου στόχων,  καθώς και των προθέσεων της Εκκλησίας, επ΄ουδενί δεν προδικάζει ούτε την τελική μορφή της επένδυσης, ούτε βεβαίως τον χαρακτήρα της.

Αν η αξιοποίηση της έκτασης στο Σχιστό γίνει προς όφελος  μίας βιώσιμης μορφής ανάπτυξης, ενδεχομένως να αποτελέσει μία θετική εξέλιξη για την πόλη.

Δεν θα αποκρύψω ότι δεν είμαι πεισμένος, από όσα σήμερα άκουσα.

Παρά ταύτα, αυτή η στιγμή, δεν είναι η στιγμή ούτε για αναθέματα, ούτε για ωσαννά.

Ο Δρόμος μπροστά μας είναι μακρύς.

Θεωρώ ότι πρέπει να αξιοποιηθεί, η πρόταση από πλευράς Εκκλησίας, να συμμετέχει ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, σε μία επιτροπή που θα διαβουλεύεται διαρκώς με την Εκκλησία για την επένδυση, γιατί αυτό θα συμβάλλει στο να διαμορφώσουμε ( όσο γίνεται ) το χαρακτήρα της επένδυσης. 

Η εκπροσώπηση του Δήμου, οφείλει να είναι διαπαραταξιακή.

Προφανώς  και δεν είναι η ώρα να πει κάποιος ένα αβασάνιστο Ναι, ούτε να οχυρωθεί πίσω από ένα αβασάνιστο ΟΧΙ

Παντελής Καμάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Επικεφαλής Συνδυασμός Κερατσίνι- Δραπετσώνα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ