Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Μήνυμα του Επικεφαλής του Συνδυασμού Κερατσίνι- Δραπετσώνα#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αποτελεί συνήθεια, κάθε χρόνο, παρατάξεις, βουλευτές, υπουργοί, πολιτικά κόμματα, να εκδίδουν ανακοινώσεις, κατά κύριο λόγο για τις Πανελλαδικές Εισαγωγικές Εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
👉Εμείς θα επιχειρήσουμε να γίνουμε  πρωτότυποι. Δεν θα απευθύνουμε Ευχές.
👉Θέλουμε να πούμε, στους υποψηφίους, για την  εισαγωγή στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ότι είτε πετύχετε, είτε αποτύχετε, έχετε την εκτίμηση, την αγάπη, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη μας. Είστε το μέλλον αυτής της χώρας, αυτής της πόλης.
👉Θέλουμε να προτρέψουμε τα νέα παιδιά να είναι ενεργοί πολίτες. Να αμφισβητούν, να κρίνουν, να αγωνίζονται, να διεκδικούν, να χαρούν την ηλικία τους.
👉Θέλουμε να προτρέψουμε όσους πετύχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, να είναι υπεύθυνοι απέναντι στην Κοινωνία και το μέλλον της πατρίδας μας. Να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που θα αποκτήσουν για να κάνουν το καλό  και όχι το κακό.
👍Θέλουμε να πούμε στις οικογένειες των υποψηφίων, ότι αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους. Τα παιδιά μας, όμως σε κάθε περίπτωση, είναι ξεχωριστά και μοναδικά. Η επιτυχία ή ΄ η αποτυχία δεν ορίζεται από μία δοκιμασία. Ξέρουμε ότι τα έχετε εξοπλίσει, με αρχές, ήθος, θέληση και υπομονή, ώστε να γίνουν καλοί και χρήσιμοι άνθρωποι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ