Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Η στάση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15/06/2020.

👉Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 στις 7 :30 το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.
👉 Ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, έχει αναλάβει τη ρητή δέσμευση, στην τελευταία συνάντηση των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, ότι από αυτή τη συνεδρίαση, θα έχουμε απευθείας μετάδοση μέσω του διαδικτύου των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
👎Ταυτόχρονα, οι Δημοτικές Παρατάξεις της πόλεις ( με εξαίρεση την παράταξη  του κυρίου Δημάρχου και τη Λαϊκή Συσπείρωση), δεν έχουμε γραφεία για να στεγαζόμαστε και να συνεδριάζουμε. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η ύπαρξη χώρων για τη στέγαση των Δημοτικών Παρατάξεων, και η παροχή υλικοτεχνικής υποδομής, για την λειτουργία τους, είναι στοιχειώδης πράξη Δημοκρατίας.
!Αν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τελικά δεν μεταδοθεί η στάση του συνδυασμού Κερατσίνι - Δραπετσώνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, θα είναι η εξής :
✅Κατά την προ ημερησίας Διαδικασία, θα θέσουμε τα ζητήματα, που αφορούν κατά τη δική μας αντίληψη το Δήμο μας, και όσα μας έχουν θέσει οι πολίτες στις περιοδείες τις οποίες κάνουμε στην πόλη.
❌Κατά την συζήτηση της  Ημερήσιας Διάταξης, θα καταγγείλουμε την αντιδημοκρατική Διαδικασία και θα αποχωρήσουμε από τη συνεδρίαση.
❗Για εμάς η Δημοκρατία και οι Ανοιχτές Διαδικασίες, είναι ζητήματα που δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση και καμία υποχώρηση
#Κερατσίνι- Δραπετσώνα_Αλλάζουμε, #ΑνοιχτόςΔήμος, #ΔημοκρατικήΔιαδικασία,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ