Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Σχολιασμός Του Υπομνήματος του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

1. Ο Συνδυασμός μας, καταγράψει την αντίθεσή του στο σχέδιο επέκτασης της ΟΛΠ Α.Ε., ειδικότερα το σχεδιασμό που αφορά την πόλη μας. Ως εκ τούτου και με δεδομένη και διακηρυγμένη την αντίθεσή μας και κυρίως την ανάγκη κινητοποίησης του Λαού, δεν θα προσθέσουμε κάτι σε ό,τι αφορά την πάγια και διακηρυγμένη θέση μας.

2. Θεωρούμε, και το εκφράσαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι θα ήταν λάθος η πόλη μας να απέχει από τη Δημόσια Διαβούλευση, για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που κατάθεσε η   ΟΛΠ Α.Ε.  Ως εκ τούτου θεωρούμε ορθό το γεγονός ότι θα κατατεθεί υπόμνημα από το Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

3. Είναι απαραίτητο να καταλήγει απορριπτικά το υπόμνημα σε ό,τι  αφορά την Πόλη μας, και να μην καταλήγει μόνο στην ανάγκη επανεξέτασης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Δεν θεωρούμε εξάλλου ότι παρεμβάσεις όπως η επιχωμάτωση πλησίον του Σκλαβενίτη, 250 στρεμμάτων θάλασσας, ώστε να διευκολυνθεί η ΟΛΠ Α.Ε., να διακινεί 10000000 εμπορευματοκιβώτια σε ό,τι αφορά την συνολική επιβάρυνση της πόλης ότι αποτελεί σημείο που χρήζει βελτιώσεων. Χρήζει μόνο απόρριψης και κατάργησης, και περί αυτού είμαστε απόλυτα σαφείς.

4. Θεωρούμε ότι αν δεν ενεργοποιηθεί η λαϊκή αντίδραση, στις επιχειρούμενες επεμβάσεις της    ΟΛΠ Α.Ε. , δεν θα ακυρωθεί το σχέδιο της ΟΛΠ Α.Ε., που στην πραγματικότητα καταστρέφει την πόλη μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ