Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Παντελής Καμάς : Συμπαραστεκόμαστε στον κύριο Βρεττάκο

ΔΗΛΩΣΗ του Επικεφαλής του Συνδυασμού Κερατσίνι- Δραπετσώνα # ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, για τη Συζήτηση της Αγωγής της OIL -ONE,   στο Δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, συζητείται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, η αγωγή της  Oil - One,  κατά του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας κυρίου Χ. Βρεττάκου. Από την πρώτη ημέρα εκκίνησης της υπόθεσης από την ενάγουσα εταιρεία δηλώσαμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Δήμαρχο της πόλη μας. Για εμάς το αυτονόητο δικαίωμα των πολιτών σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον,  για ζωή σε μία πόλη που δεν έχει δίπλα από τον οικιστικό ιστό βιομηχανικές εγκαταστάσεις, είτε κρίνεται ότι ρυπαίνουν είτε όχι, δεν απαντάται με αγωγές στις αίθουσες των Δικαστηρίων. 
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι στη πρωτοπορία των αγώνων των Δημοτών. Οφείλει να ενημερώνει και να κινητοποιεί τους πολίτες για ό,τι δυσάρεστο συμβαίνει στην πόλη μας. Δεν μπορεί αυτό το καθήκον της, αμιγώς πολιτικό και ηθικό να  ποινικοποιείται με οποιονδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο.
Η πόλη μας πρέπει το προσεχές διάστημα να δώσει μία σειρά αγώνων, απέναντι στα σχέδια της  COSCO,  απέναντι στην απαράδεκτη λειτουργία εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων στο Σχιστό, απέναντι στην απόπειρα του Δήμου Πειραιά, να λειτουργήσει το Νεκροταφείο της Ανάστασης. Πέντε χρόνια καθημερινά δρομολογείται η υποβάθμιση της ζωής μας και κανείς δεν αντιδρά, κανείς δεν διαμαρτύρεται, από όσους θα έπρεπε να πρωτοστατούν. Ας είναι η14/02/2020, η αρχή μίας τέτοιας προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ