Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες μας, 
Η αξιοπρέπεια μας, ΔΕΝ μας επιτρέπει να κάνουμε μικροπολιτική στο πόνο, στο μόχθο και στις ανησυχίες των συμπολιτών μας. Με τη παρούσα δήλωση εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας, στον Δραπετσωνίτη συνδημότη μας, θύμα πυρκαϊας του οποίου το διαμέρισμα, καταστράφηκε ολοσχαιρώς την 31/01/2019, συνέπεια της δεινής οικονομικής θέσης της οικογενείας του. 
Ο Δημοτικός συνδυασμός ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, και ο επικεφαλής του Παντελής Καμμάς, κρίνουμε απαραίτητο, να λάβουμε πρωτοβουλίες ούτως ώστε να μη ξανά-υπάρξουν παρόμοια φάινομενα που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, που προσβάλουν την αξιοπρέπεια των συνδημοτών μας. 
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
Την υποστήριξη των συνδημοτών μας, που ζουν σε καταστάσεις ακραίας φτώχειας, και της συνοχής της οικογενείας τους, και επιθυμούμε,
1. Την δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου, καταγραφής των οικογενειών που διαβιούν σε ακραία φτώχεια, και των εθελοντών, προμηθευτών, προκειμένου ο Δήμος να μπορεί να προσφέρει ολιστικές λύσεις αποτύπωσης και υποστήριξης, δίχως να αισθάνεται ο κάθε οικογενειάρχης ως επαίτης. 

2. Την διάθεση χώρων εντός των δημοτικών βιβλιοθηκών, και τη μεταχημάτιση των χώρων αυτών, σε κέντρα μελέτης μαθητών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να μελετήσουν υπό τις βασικές παραμέτρους του φωτισμού, θέρμανσης και πρόσβασης στο διαδίκτυο. Τα παιδιά είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της πόλης μας, και η προστασία τους, υποχρέωση μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
Να αναλάβει πρωτοβουλίες και να υιοθετήσει σύγχρονες λύσεις, προκειμένου να μη χαθεί περαιτέρω χρόνος εις βάρος των συνδημοτών μας.  Να υλοποιήσει τα προαναφερθέντα με σκοπό να ανακουφιστεί μια μερίδα συμπολιτών μας που δεν έχει πρόσβαση σε απραίτητα βασικά αγαθά.  Σε περίπτωση που τα προαναφερθέντα δεν αποτελούν προτεραιότητα για το Δήμαρχο της περιοχής μας, να είστε σίγουροι ότι θα τα υλοποιήσουμε εμείς ως επόμενη δημοτική αρχή. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ