Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ


 

Ένα χρόνο τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ασκούμε Αντιπολίτευση Αρχών. Στηρίζουμε τα θετικά, αναδεικνύουμε τα αρνητικά, προτείνουμε Λύσεις.

Πρώτη μας πολιτική και ιδεολογική προτεραιότητα, είναι η αντιμετώπιση των Μεγάλων Προβλημάτων της Πόλης. Επέκταση   της  Cosco,   Oil One,  Νεκροταφείο Ανάστασης, Εργοστάσιο Απορριμμάτων στο Σχιστό, απειλούν να μετατρέψουν την πόλη μας σε  Βιομηχανική Ζώνη. 

Διεξάγουμε εκστρατεία με έντυπο υλικό, πόρτα- πόρτα επισκέψεις για την ενημέρωση των πολιτών ταυτόχρονα με διαδικτυακή εκστρατεία. Υποχρεώσαμε την Δημοτική Αρχή να είναι  απορριπτική στο θέμα του Εργοστασίου Απορριμμάτων στο Σχιστό και δεν επιτρέπουμε  υπαναχώρηση στο Νεκροταφείο της Ανάστασης.

Δεύτερη μεγάλη προτεραιότητά μας, η Δημιουργία δομών Ανοιχτών Δήμου. Πετύχαμε με την επιμονή μας, την απευθείας μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων. Συμβάλλαμε στη διαμόρφωση, ενός πλαισίου συνεργασίας των Δημοτικών Παρατάξεων και συναινέσεων, με την ενεργοποίηση των συσκέψεων των Επικεφαλής των Παρατάξεων. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ  ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΕΝΙΑΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

Τρίτη προτεραιότητά μας, η προβολή ενός ολοκληρωμένου πλαισίου παρεμβάσεων, σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα, ώστε η πόλη να αποκτήσει το δικό της υπόδειγμα βιώσιμη ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό  εργαζόμαστε καθημερινά, για αν εξειδικεύσουμε τις θέσεις μας, εργαζόμαστε για να έχει η πόλη μας συμμαχίες στον καθημερινό αγώνα για αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής.

Τέταρτη Προτεραιότητα : Θέλουμε να συμβάλλουμε δημιουργικά στην βελτίωση της Ποιότητας της ζωής των πολιτών, με την επίλυση των προβλημάτων της Καθημερινότητας. Φέρνουμε θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επισκεπτόμαστε τις γειτονιές της πόλης και καταγράφουμε τις ανάγκες. Απορρίπτουμε τη λογική ότι τα προβλήματα των πολιτών είναι προσωπικά ρουσφέτια.  Θέλουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία σταθερών δομών και κυρίως διαδικασιών που θα επιλύουν τα προβλήματα των πολιτών  χωρίς τη δική μας παρέμβαση.

 

ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Η αρχή με την οποία  πολιτευόμαστε είναι μία : Χειροκροτούμε, τα θετικά και γινόμαστε αρωγοί της πόλης μας, καταδικάζουμε τα αρνητικά, αναδεικνύουμε τα ελλείμματα.

Το ξεκάθαρο πολιτικό μας πλαίσιο, μας επιτρέπει να μην έχουμε την ανάγκη κραυγών. Με αποφασιστικότητα ερευνούμε κάθε θέμα, κάθε καταγγελία. Με σοβαρότητα αξιολογούμε το βάσιμο ή το αβάσιμο όσων τίθενται υπόψη μας. Με νηφαλιότητα προτείνουμε το δικό μας δρόμο για το Δήμο. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ. Έχουμε ΣΑΦΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. Προγραμματικές και Ιδεολογικές.

Είναι αυτονόητη η δέσμευση και η Διακήρυξή μας ότι δεν μπορούμε να συνδιοικήσουμε με τον κύριο Βρεττάκο και τον « ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ».  Είναι όμως αυτονόητη η υποχρέωσή μας, να συμβάλλουμε όποτε η  πόλη έχει ανάγκη και τη δική μας φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ