Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Μήνυμα του Επικεφαλής του Συνδυασμού Κερατσίνι - Δραπετσώνα#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, για την Επέτειο της Εξέγερσης  του Πολυτεχνείου

Στην ιστορία της Ανθρωπότητας, καμία μεγάλη Αλλαγή, δεν πραγματοποιήθηκε χωρίς το όραμα και την κινητοποίηση της Νέας Γενιάς. Ο Μάιος του 1968, υπήρξε το έναυσμα για μία σειρά σαρωτικών και θετικών Αλλαγών στην Ευρώπη. Ο Νοέμβριου του 1973, υπήρξε η αρχή του τέλους όχι μόνο για την επτάχρονη τυραννία, αλλά και της προοδευτικής σκέψης στην πατρίδα μας, του ριζοσπαστισμού΄, της διεκδίκησης των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας που τόσο ανάγκη είχε ανάγκη η πατρίδα μας.
Σήμερα δεν μπορούμε παρά να προσβλέπουμε και πάλι στη Νέα Γενιά. Για να κερδίσει η πατρίδα μας το τρένο της 4ης βιομηχανικής Επανάστασης. Για να διεκδικήσει τον αυτόνομο ρόλο της στην Ευρώπη και τον κόσμο, για να αποκτήσει και πάλι η συμμετοχή στα Δημόσια Πράγματα Νόημα. 
Σήμερα δεν μπορούμε παρά να καλούμε και πάλι τους νέους ανθρώπους, να οραματιστούν, να συμμετέχουν, να μορφωθούν και πάνω από όλα ΝΑ ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΟΥΝ. Ο τόπος, η πατρίδα μας, έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ από ένα ανορθωτικό σχέδιο και όραμα. Έχουμε ανάγκη περισσότερα από ποτέ την ελπίδα μίας καλύτερης εποχής. Η Νεολαία είναι το κλειδί των εξελίξεων. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ- ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Για εμάς ο διάλογος με τους Πολίτες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στις γειτονιές, στα καφενεία, σε συναντήσει με Αθλητικούς Σωματεία ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ